Hopp til hovedinnhold
Student framfor store skjermar i ein simulator. To studentar som gjer seg klare til å klatre i tre. To studentar på elektrolab.

Er du klar for nye utfordringar og arbeidsoppgåver?

Årets søknadsfrist er ute, men frå 31. mai kan du søke på ledige studieplassar gjennom Samordna opptak.
Tekst: Er bedrifta di klar for framtidas miljølkrav? Bilde: Mann og kvinne på byggeplass.

Ny utdanning svarar på stort kompetansebehov i byggebransjen

Til hausten startar vi ny utdanning der tema er grøn omstilling i byggebransjen. Utdanninga er utvikla i samarbeid med næringslivet, ut frå eit behov om auka kompetanse i møte med stadig strengare miljøkrav.
FAGSKULE: Susann og Tom er einige om at fagskuleutdanning vil gi dei mange fleire moglegheiter i arbeidslivet.

Derfor vel studentane Fagskulen

Har du fag- eller sveinebrev og ønsker å bli enda dyktigare? Vil du bygge på med utdanning som gir deg enda fleire moglegheiter i livet? Då er du ikkje aleine. Les kvifor Susann og Tom valde å ta vidareutdanning ved Fagskulen Vestland.

Aktuelle saker

12.01.2024

Fagskulen Vestland kursa europeiske faglærarar i maritim batteriteknologi

Elektrifisering og meir bruk av batteri er ein viktig del av det grøne skiftet og batteriindustrien er på kraftig frammarsj. Behover for kompetanse og fagarbeidarar er stort.

Kursdeltakarane på tur med elferje
02.01.2024

Ei utdanning for framtida

Noreg får fleire eldre som treng god og tilpassa omsorg. Fagskulen Vestland har laga ei ny utdanning som skal gje helsepersonell gode verktøy i møte med demens og psykiske lidingar hos eldre.

Ein eldre mann ser på blomar medan ei kvinne trillar han i rullestol.
15.12.2023

Frå skulebenken til Nordsjøen

Fagskuleingeniørar er svært ettertrakta. Det er den klare beskjeden frå fleire store industriaktørar som besøkte elkraftstudentane ved Fagskulen Vestland i haust.

Til venstre ser vi studentar ved Fagskulen Vestland som deltok på fagdag for elkraftstudentar. Til høgre er tidlegare student Stian Campell Naevdal som gjekk rett i arbeid som ingeniør.
07.09.2023

Ein smak av mild funk og kiwi

Du har sikkert prøvd det sjølv. Å svinge vinglaset elegant med handleddet, for å frigjere luktene og sjå korleis vinen festar seg til glaset. Eller, i alle fall forsøkt å herme etter dei som kan slikt. Men har du prøvd med sider?

Bilde av eit glas med sider framfor utsikt til ein fruktgard i Ulvik.